Ter introductie

Wij zijn du•flyt

Wij zijn een dierenspeciaalzaak, anders dan anderen. Natuurlijk, u vindt bij ons alle denkbare kwaliteitsproducten voor alle soorten huisdieren; van gezonde voeding tot speeltjes, snacks, manden en hokken. Maar u vindt bij ons vooral liefde voor dieren. En dat verschil merkt u.

Onze medewerkers doen niets liever dan u adviseren over uw huisdier. Met elk dier hebben ze affiniteit, en misschien nog wel belangrijker; ze weten er veel van af. Door onze opleidingen, maar vooral door onze praktijkervaring. Want vrijwel al onze medewerkers hebben natuurlijk zelf huisdieren.

We zeggen dan ook wel dat onze producten ‘als beste getest’ zijn. Zijn we zelf, of liever gezegd onze dieren, niet tevreden? Dan nemen we het product niet op in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u alleen de allerbeste kwaliteitsproducten koopt, met de diervriendelijke service die daarbij hoort.

  • Uitgebreid assortiment
  • Hecht team
  • Jarenlange ervaring, resulterend in een passend advies
Amazing Team

Ons team

In onze winkel loopt een klein team rond. Qua kennis vullen wij elkaar naadloos aan. Door het kleine team blijven de lijntjes korter en worden zaken snel opgepakt.

U kunt ons herkennen aan onze kleding met het logo van de winkel. Schroom niet om vragen te stellen, zelfs de gekste vragen hebben wij al eens langs horen komen, waardoor wij u te allen tijde een passend advies kunnen geven!

X