Carnibest staat bekend als een van de betere rauw-vlees voedingen. Vandaar dat wij ook erg blij zijn dat wij dit voer aan de klant mogen aanbieden.
Bij Carnibest kiezen ze voor kwaliteitsingrediënten (van origine voor menselijke consumptie) en alleen afkomstig van Nederlands vee.

Al jaren verkopen wij meerdere soorten van Carnibest voor de hond. Sinds juli 2023 zijn wij ook begonnen met het aanbieden van Carnibest voor de kat. Dit in verband met de aantrekkende vraag voor rauw vlees voor de kat en omdat het natuurlijk ontzettend gezond is!

Carnibest-Eend-Rijst

Bij ons in de winkel kun je de volgende smaken standaard vinden:
HOND (500gram en 1kg)
– Puppy (rund & kip, fijne structuur)
– Natuur (rund & kip)
– Lam & rijst
– Kip & rijst
– Eend & rijst
– Kalkoen & rijst

KAT (in 500 gram)
– Vleesmix (rund & kip)
– Natuur (kip)

IMG_7018

Staat jouw smaak hier niet tussen en zou je graag een bepaalde smaak Carnibest willen hebben? Wij kunnen (vrijwel) elke week Carnibest bestellen. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat wij de alternatieve smaken alleen per 10kg kunnen verkopen (10x1kg of 20x500gr), dit in verband met ruimtegebrek in onze vriezers. Daarnaast dienen deze zakken van 10kg direct bij aflevering op dinsdag te worden opgehaald, omdat ze niet meer in onze vriezers passen naast onze eigen bestelling.

Stuur een email naar info@duflyt.nl met de bestelling en de gegevens waarop wij je kunnen bereiken. Wij zullen jouw bestelling dan bij onze eerstvolgende bestelronde (zaterdags) bestellen. 

X