Hondenvoer

Wij hechten waarde aan goed hondenvoer. Daarom hebben wij een relatief kleine selectie, maar wel één waar wij een grote groep honden en hun baasjes mee kunnen bedienen. Zo vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding van het voer erg belangrijk. 

Hieronder onze merken brokken:

  • Canagan (2, 6 en 12kg)
  • Primordial (2, 6 en 12kg)
  • More (2 en 12kg)
  • Vivere (3 en 12kg) vervanger van Vitalin
  • Crockex (3 en 12kg)
  • Carocroc (3 en 12kg)
  • Royal Canin (2kg)

Daarnaast verkopen wij ook enkele merken diepvries voer. Wij hebben altijd Carnibest in zowel de 0,5kg als de 1kg verpakking. Onze standaard smaken zijn de puppy, natuur, lam, eend, kalkoen en kip.
Andere smaken zijn te bestellen per 10kg en dienen in 1 keer afgenomen te worden (20x500gr of 10x1kg) in verband met ruimtegebrek in de vriezers.

Wij verkopen ook Duck kompleet en de Farm Food Fresh 9x110grams worstjes.

Accessoires

Je hond ligt het lekkerst in een goede mand! Daarom verkopen wij bijvoorbeeld graag de manden van MaxxNobel; orthopedische manden die prachtig staan in elk interieur.

Qua halsbanden kun je in onze banden-wand terecht! Hier vindt je onder andere producten van Rogz, TrePonti en Beeztees, maar bijvoorbeeld ook van Dog with a Mission (DWAM) en het nieuwe GULA Dog care; handgemaakte biothane halsbanden uit Amsterdam.

Wat ook ruim aanwezig is zijn de slow-feeders van Sodapup. Denk bijvoorbeeld aan hun bekende mandala's maar ook ander enrichment bowls.

Je kunt bij ons ook terecht voor opblaaskragen, borstels, luiers, benches en nog veel meer!

Apotheek

Heeft je hond last van jeuk? Ben je bang voor beestjes op zijn vacht of is hij gewoon overgevoelig voor pollen in de lucht? Onze apotheek is gevuld met allerlei geweldige producten van bijvoorbeeld Frama Best for Pets. Wisselende ontlasting? Psyllium Husk! Stramme spieren? Glucosamine! 

Daarnaast hebben wij een groot assortiment van Beaphar in de winkel staan. Denk hierbij aan producten tegen vlooien, teken en wormen, maar bijvoorbeeld ook tandpasta en oogzalf. Advies nodig? Wij helpen graag!

Andere merken waar je in onze apotheek tegenaan kunt lopen zijn Jean Peau, Tropiclean, Panacur, Bach bloesem etc.

Advies!

Wij geven je erg graag een eerlijk en goed advies. In veel gevallen hebben wij de middelen in huis om je te helpen. Komen we er niet direct uit? Dan kunnen wij onze leveranciers bellen voor overleg of een ander plan van aanpak. Samen weten we meer! 

Snacks

Welke hond houdt er nu niet van snacks? We hebben een ruim assortiment! De bekendere snacks van bijvoorbeeld Beeztees en Braaaf vindt je uiteraard ook bij ons. Daarnaast proberen we steeds meer natuurlijke snacks aan te bieden, zoals runderkophuidplaten, runderluchtpijpen, gedroogde snacks een nog veel meer lekkers! 

Omdat we steeds meer honden ervaren met een intolerantie voor bijvoorbeeld kip, graan en/of rund, hebben wij twee schappen ingericht zonder deze drie ingrediënten. Hierin vind je bijvoorbeeld hertenkophuid, paardennekspier, visrolletjes, eendennekken, lamsluchtpijpjes en.. nog veel meer!

Speelgoed

Hoeveel speeltjes heeft een hond nu echt nodig? En zijn er speeltjes die niet kapot kunnen? 

Helaas is niets onverwoestbaar en zullen wij dit ook nooit zo aangeven. Wel vinden wij dat speeltjes zijn om samen mee te spelen, niet de hond in zijn eentje. De hond kan namelijk niet anders dan spelen met zijn bek, en zo sneuvelen veel speeltjes.

In onze speelgoedwand hangt een grote variëteit aan speeltjes. Je vind hier jolly balls, knuffeltjes, latex speeltjes, ballen, sumo's, hozies en flostouwen. Er hangen verschillende merken, zoals Chuck-it, Jolly, Beeztees, Zippy Paws, Huxley&Kent en nog veel meer leuks! 

Vergeet ook niet ons assortiment aan Brain-games te bekijken! Zo kun je je hond toch vermoeien op een druilerige herfstdag.

X